Sätt din kommun på kartan

Skapa intresse och driv trafik till din kommun.

Koordinater.se blir både tyristbyå, service och engagemang på en gång. Alla intressepunker som finns inlagda i er kommun blir synligt och använt; på Internet, i din GPS, på alla resor i hela landet. Turism, nytta och nöje blir tillgängligt med några enkla klick, för alla oss som bor och verkar och besöker er. En park, en lekplats, Gretas café som gör sveriges bästa äggmackor, en utsiktsplats blir plötsligt ett klick i någons GPS, eller tipsad på facebook.
Genom att alla är delaktiga och ser den stora nyttan ökar också engagemanget. Sök i er kommun och se vad som fattas. Finns alla lekplatser, badplatser, fotbollsplaner, sevärdheter. Titta i bland kategorier och bli inspirerade. Se också till att så många som möjligt lägger till sina intressanta platser, intressepunkter.

Alla intressegrupper, allt ni är intresserade av, vart ni vill i Sverige, skapas, laddas och används

Ångtåg, föräldraskap, bilsport, visningsträdgårdar gruvor och fiske. Listan kan göras lång över intressegrupper och människor som har en sak gemensamt. På Koordinater.se samlas alla intressanta platser under ett stort antal kategorier. Koordinater.se blir automatiskt ett verktyg för att sprida ditt intresse bland medlemmar, intressenter och nya kontakter.

Varje intressepunkt får vara med om en
fantastisk resa

Alla intressepunkter som läggs till kommer att synas, användas, spridas via användare, medlemmar, intressegrupper, nischade tidningar och kommuner. Förutom att ni själva kan använda den data som skapas, kommer också varje intressepunkt att figurera direkt eller indirekt på många olika ställen. Som del av ”kategoripaket” eller turer som användare skapat, på landets alla turistbyråer, hos folk på semester, de som tidigare inte visste att du fanns, eller de som sökt och hittat dig på Internet.

Sätt ditt företag på kartan och låt alla se dig.
Utan kostnad!

Det tar 1 min att lägga till ditt företag och bli en del av sökningar från hela landet. Caféer, djurparker, restauranger, campingplatser, gårdsbutiker, outlet, stuguthyrningen, grusgropen, frisör, affärer... Allt ska in. Allt kommer ses och användas av alla. Eftersom du automatiskt får en egen sida med färdiga funktioner för sociala medier och uppladdning till GPS kan du länka till den från din egen webbsida. Du kan också fylla den med information och bilder för att att öka intresset och driva mer trafik.

För varje ny intressepunkt blir Sverige
mer tillgängligt.

Välj plats på kartan och se allt som finns runt omkring, planera din semester och ladda din GPS, hitta nya utflykter, nya intressen, platser du har nytta av i ditt arbete.
Allt som finns inlagt gör Sverige mer tillgängligt.

Flest intressepunkter

Sätt din kommun på kartan

 
© Copyright 2006 - 2020 iBEE Media Solution ABLogo sidfot Koordinater.se