Stockholms bästa inredningsbutiker

 2021-10-16
Stockholms bästa inredningsbutiker

Har du tröttnat på din inredning eller precis flyttat till ett nytt hem? Då kan det vara dags att köpa nya möbler och inredning. Men var kan du köpa detta? Det finns givetvis flera online butiker där du kan beställa hem allt du behöver. Men för många är ett besök i en fysisk inredningsbutik ett måste. Det ger dig en chans att se all inredning i verkligen livet istället för på bilder. Detta gör det lättare att bestämma ifall just dessa prylar är vad du letar efter.

Det finns en rad med fantastiska inredningsbutiker i Sverige. I denna listan kommer vi dock fokusera på de bästa inredningsbutikerna i Stockholm. Det viktiga att tänka på är att vilken den bästa butiken är kan variera beroende på vem du frågar alla har nämligen olika smak. Tycker en person om skandinavisk design kommer de garanterat välja en butik som erbjuder möbler och inredning i den stilen. Men frågar man en person som tycker om asiatisk stil väljer de istället en sådan butik. Dock har de inredningsbutiker nämnda här nedan fått bäst omdöme från sina besökare.

6. Malmstenbutiken

Malmstenbutiken är en inredningsbutik som ligger i Östermalm, längst vattnet på Strandvägen 5b. Här säljs främst Carl Malmstens fantastiska möbler och utvalda inredningsdetaljer. Stilen går att beskriva som Svensk med trevliga mönster och sortimentet består av en hel del hantverk. Malmstenbutiken anses vara en av Sveriges mest kända möbel- och inredningsbutiker.

5. Svenskt Tenn

På femte plats kommer Svenskt Tenns inredningsbutik. Svensk Tenn grundades år 1924 och har sedan dess skapat eleganta möbler och inredningsdetaljer. Den största delen av Svenskt Tenns sortiment är saker de designat själva. Idag har de en butik på Strandvägen 5 i Östermalm, där kan du hitta inredning som aldrig kommer gå ur modet.

4. Nordiska Galleriet

På Nybrogatan 11 i Östermalm ligger Nordiska Galleriet. Detta är en inredningsbutik som funnits i över 100 år. De har även en butik i Göteborg och självklart kan du köpa möbler och annan inredning direkt via internet. Här erbjuds en stor samling av möbler och objekt från olika delar i världen. Hela sortimentet är handplockat från företagets designers och leverantörer. En stor del av sortimentet bjuder dock på en italiensk design eller en nordisk design.

3. Stalands inredningsbutik

På tredje plats kommer familjeföretaget Stalands Möbler. Det grundades redan på mitten av 1940-talet och har sedan sin start haft som mål att erbjuda sina kunder kvalitetsmöbler. Idag har de en butik på Åsögatan 121 i Stockholm, men företaget har även åtta andra butiker runt om i Sverige. År 2008 öppnade Stalands sitt allra största inredningshus. Det ligger i Kungens Kurva och har en storlek på hela 10 000 kvadratmeter.

2. Ekerö Möbler

Ekerö Möbler är en inredningsbutik som grundades redan år 1978. På den tiden låg butiken på Ekerö, men idag finns den istället på Malmviks gårdsväg 6, Drottningholm. Butiken erbjuder möbler för både utomhusbruk och inomhusbruk. Hela möbelsortimentet har fokus på lika stora delar funktion och kvalitet. Designen går att beskriva som en blandad, exklusiv design. Kort sagt kan du hitta möbler som fungerar med ett flertal inredningsstilar.

1. Asplund

På första plats kommer Asplund Store som ligger på Sibyllegatan 31, Östermalm. Denna butik bjuder på ett stort utbud med möbler och dekorationer, allt med en nordisk design. Butiken har även sitt egna märke "The Asplund Collection" vilket består av allt från klädhängare till soffbord. Asplund tillverkar alla sina möbler här i Sverige av högkvalitativt material och de är noga med att alltid behålla produkternas tidlösa design och eleganta former. Kort sagt bjuder Asplund Store på allt du behöver för att skapa ett hem med en Svensk/Nordisk design. Med den höga kvaliteten och det fina materialet som används får du dock räkna med lite högre priser.

Relaterade artiklar

Generator Hostel Stockholm

Generator Hostel Stockholm

Vandrarhem erbjuder en unik kombination av prisvärdhet och gemenskap som gör dem till ett populärt val för resenärer på en budget. 

Generator Hostel Stockholm

Matäventyr på vägarna: Street food och lokala delikatesser i Sverige

Matäventyr på vägarna: Street food och lokala delikatesser i Sverige

Sverige, med sitt kalla klimat och enkla skönhet, har mycket att erbjuda inte bara för ögat utan även för gommen. 

Matäventyr på vägarna: Street food och lokala delikatesser i Sverige

Kulturella pärlor: Utforska Sveriges konst- och kulturscener

Kulturella pärlor: Utforska Sveriges konst- och kulturscener

I Sveriges djupa skogar, myllrande städer och längs dess klippiga kuster finner man en kulturell skattkista värd att utforska. 

Kulturella pärlor: Utforska Sveriges konst- och kulturscener

Båtluffa i Stockholms skärgård!

Båtluffa i Stockholms skärgård!

Att resa runt i Stockholms skärgård bland vackra klippor, gemytliga stugor och en skärgårdsidyll är ett perfekt sätt att uppleva en av Sveriges bästa sidor. 

Båtluffa i Stockholms skärgård!

6 bästa julborden i Stockholm!

6 bästa julborden i Stockholm!

Inför allt julstök är julbord en given tradition som många svenskar väljer att gå på, både med kollegor, vänner och sina partners. 

6 bästa julborden i Stockholm!

7 aktiviteter att göra på hösten

7 aktiviteter att göra på hösten – Utflykter för hela familjen!

Sverige kryllar av spännande och givande aktiviteter under hösten för hela familjen. 

7 aktiviteter att göra på hösten – Utflykter för hela familjen!

 

 
© Copyright 2006 - 2020 iBEE Media Solution ABLogo sidfot Koordinater.se