Så laddar du för fotbolls-VM 2022

 2022-12-12
Så laddar du för fotbolls-VM 2022

I skrivande stund pågår fotbolls-VM 2022 i Qatar. Det är första gången fotbollsturneringen äger rum i Mellanöstern och även första gången som publiken tar del av idrottsevenemanget under vintern. De största favoriterna vid startskottet för turneringen var Brasilien och de regerande mästarna Frankrike. Även Argentina, England, Spanien och Tyskland är några av de länder som har förutspåtts att göra succé på förhand. Nationen som vinner återstår att se då det hela avgörs den 18 december på Lusail Iconic Stadium. För den som inte har haft möjlighet att åka hela vägen till Qatar kan uppladdningen inför och under VM förslagsvis äga rum hemifrån. I det här inlägget tipsar vi om hur!

Betta på fotboll

Ett sätt att ta del av tävlingsandan och yran som omgärdar fotbolls-VM är att själv delta men i form av betting. De flesta av oss har vare sig möjlighet att närvara som publik i Qatar eller spela själva på elitnivå varför betting är ett passande alternativ för att i vart fall lajva känslan. Att hänga med i olika spelares framfart och teoretisera kring de olika lagens framgångar blir betydligt mer lustfyllt om en insats från eget håll är inblandad. Du kan exempelvis klicka här för att betta på fotbolls-VM eller andra sporter av intresse. För att bettingen ska bli givande är det bra om du läser på om olika spelare och deras utveckling, tar del av information som delas av experter på bettingsajter likt den ovan, och diskuterar resultat med sporttokiga vänner.

Fotbollsfest

Fotbollsfesten pågår förvisso löpande till och med den 18 december men varför inte styra upp en egen fotbollsfest? Fotbolls-VM sommartid förenklar förvisso det sociala umgänget kring sportevenemanget eftersom det är varmt, många är lediga och möjligheterna att kolla matcher ihop är större. Faktumet att VM spelas på vintern behöver dock inte sätta stopp för planerna att socialisera över matcher med goda vänner. Konceptet för en fotbollsfest är enkelt - bjud över vänner och bekanta för att tillsammans titta på en match som är av intresse för er alla. Storbildsskärm och surroundljud är givetvis extra plus men fokus är det sociala umgänget vid sidan av vad som pågår på skärmen. Be därför gärna gästerna klä sig i fotbollskläder och se till att det finns gott om goda snacks och dryck för att hålla energinivåerna på topp.

Läs på

Att titta på nyckelmatcher inom ramen för fotbolls-VM är en självklarhet. Ytterligare ett sätt att ladda för detta evenemang är att inte gå miste om allt runt omkring. Med detta menas inlägg, krönikor och artiklar där teman som har anknytning till fotbolls-VM avhandlas. Vem är egentligen den där spelaren som briljerade i den senaste matchen och som du aldrig tidigare haft koll på? Vilka andra länder tävlade Qatar mot om äran att stå värd för fotbolls-VM och vilka länder har historiskt sett kammat hem flest vinster? Allt detta stoff finns tillgängligt i form av dokumentärer, artiklar och intervjuer som sätter extra guldkant på - och som förlänger din VM-upplevelse.

Prioritera

Eftersom fotbolls-VM äger rum under en tid då många fortfarande arbetar och på en annan tidszon kan det vara knepigt att hänga med i allt. Finalen äger trots allt rum en viss tid innan jul. I stället för att förgås av stress i en önskan att se ALLT kan det vara läge att prioritera. Spalta upp matcher som du bara inte får missa och gör lämpliga arrangemang i kalendern för att kunna se dessa live. Resterande, sekundära matcher kan minst lika gärna avnjutas i efterhand på olika streamingsajter. Ett annat tips är att gå in på Youtube för att se höjdpunkter från missade matcher eller läsa sportbilagor för att hålla dig uppdaterad om det allra senaste.

 

 
© Copyright 2006 - 2020 iBEE Media Solution ABLogo sidfot Koordinater.se