Missa inte Sweden Rock Festival i sommar!

 2020-03-17
Missa inte Sweden Rock Festival i sommar

Hårdrock, metal, klassisk rock och lite blues på det. Sweden Rock Festival har någonting för alla. Missa inte Sweden Rock Festival i sommar! Den tredje juni förvandlas Blekinges festivalområde än en gång till Sveriges största rock festival. Börjar du bli taggad? Häng med så berättar vi mer!

I år gästas Sweden Rock festivalen bland annat av Guns N Roses, Volbeat, In flames och Nightwish plus många, många fler!

Festivalområdet blir större i år och en ny mobilmast byggs

Nytt för i år är att festivalområdet kommer att bli rejält mycket större, för att maximera trivseln och bekvämligheten för alla deltagare. Det kommer också att byggas en helt ny mobilmast på festivalområdet, vilket kommer att förbättra mobiltäckningen avsevärt!

 

Sedan starten av Sweden Rock Festival 1992 har arrangörerna fokuserat på nöjdheten hos deltagare för att varje år bara bli bättre och bättre. Sedan 1998 har festivalen stadigt hålls i Norje, Sölversborg och med årets utvidgade festivalområde kommer festivalen kunna rymma ännu fler än de 30 000 besökare som idag tar del av festivalen.

Var köper jag biljetter?

Genom att besöka Sweden Rocks hemsida så hittar du ett flertal olika biljetter till försäljning. Du kan välja mellan endagsbiljetter och en tredagarsbiljett för festivalen.

 

Förutom ordinarie biljetter kan du även köpa vip-biljetter där vip-incheckning, tillgång till vip-entré och område samt en luvtröja och nyckel band med spelschema ingår.

Var kan man bo under Sweden Rock Festival?

Du kan antingen välja att bo på rockcampen på festivalen, eller välja en lugnare campingplats i närheten av festivalområdet. Är du inte riktigt en festivalcampare kan du istället välja att bo på närliggande hotell eller vandrarhem. Det finns ett stort utbud av boende i närheten av festivalen.

 

Ett tips för den som har mycket dötid på campingen är att besöka en av Blekinges bilbingon! Ett roligt sätt att få chans till att hamna i vinstpotten och samtidigt umgås med andra deltagare.

Föredrar du att spela på mobilen kan ett online spel passa bättre för lugna kvällar på campingplatsen eller när du väntar på att ditt favoritband ska stiga upp på scen? Då kan ett online casino vara det du söker!

Ta del av Blekinges skönhet och sevärdheter!

När du har fått nog av spelande Även om Blekinge för många fortfarande är ett relativt anonymt landskap finns det en hel del anledningar att åka dit!

Det må vara så att Sweden Rock Festival är en av Blekinges absoluta stoltheter, men länet bjuder på så mycket mer än så! Du kan med fördel ta dig ut ur festivalområdet och upptäcka allt ifrån naturreservat till Blekinges vackra skärgård!

 

Blekinges Skärgård

Detta är landets sydligaste skärgård med över 800 öar, holmar och skär. Detta gör att det finns gott om plats att hitta ditt egna lilla smultronställe där du kan njuta av den svenska sommaren.

 

I Blekinges skärgård finns det gott om välutrustade gästhamnar med all möjlig service för båtlivet. Fina fiskelägen och havssegel är bland annat vad du kan upptäcka i Blekinges skärgård. Ta en tur till Tjärö och njut av en god middag eller åk till Utklippan och ge dig ut på sälsafari! Det finns goda båtförbindelser i hela Blekinge, så vill du upptäcka skärgården på det lättaste sättet kika gärna in på skärgårdstrafiken för mer information.

Vandra i naturreservat

Blekinge är även känt för alla sina naturreservat. Alla erbjuder de olika upplevelser men gemensamt har dem att de visar upp Blekinges allra vackraste sida. Många av naturreservaten finns längs och runt leder för cykling, vandring och paddling. Några av Blekinges mest kända naturreservat är dessa:

  • Almö naturreservat
  • Hanö naturreservat
  • Sänneshult naturreservat
  • Skuremåla naturreservat
  • Gö naturreservat

Smaka på lokalproducerade varor

Blekinge är ett riktigt kulinariskt landskap med allt ifrån lokalproducerade viner, öl och  till och med getost. Ta gärna del av rundturer till små gårdsbutiker som serverar de lokalproducerade råvarorna tillsammans med klassiska Blekingerätter.

 

Många kvarterskrogar, värdshus och restauranger serverar också godheterna som Blekinge erbjuder. Flera stycken har även blivit omnämnda i restaurangguiden White Guide.

 

 
© Copyright 2006 - 2020 iBEE Media Solution ABLogo sidfot Koordinater.se