Hitta de bästa vandrarhemmen i Sundvall 2020

 2020-03-16
Hitta de bästa vandrarhemmen i Sundvall

Sundsvall är en stad som har mycket att erbjuda sina besökare. Här finns aktiviteter för stora som små, vintertid och sommartid, för den aktiva och för den mer stillsamma.

Något som passar året om för både stora och små är ett besök på Sundsvall populära Himlabadet. Det är ett äventyrsbad som erbjuder en badupplevelse utöver det vanliga med flera rutschkanor att välja mellan. Är du inte intresserad av en fartfylld badupplevelse så finns här också Himlabadets Relax som inbjuder till mer avkoppling. Himlabadet har dessutom flera gånger fått utmärkelse som Sveriges bästa äventyrsbad.

För den som gillar sport och fysisk aktivitet så kan man passa på att göra ett besök på Hussborgs golfbana eller varför inte passa på att prova klättring, utomhus eller inomhus. Det finns också möjlighet att prova på curling.

Ett annat hett tips är att besöka Camp Mid Adventure Fun Park som är en hel äventyrspark som erbjuder flertalet olika aktiviteter. Här kan man sätta sin höjdrädsla på prov i en höghöjdsbana eller åka zipline eller så kan du åka på en unik bäversafari. Här finns också flera vattenaktiviteter att välja mellan så som åka ring efter båt, åka vattenskidor eller wakeboard men också mer stillsamma vattenaktiviteter som att paddla kajak.

Sundsvall har också flera skidbackar öppna under vinterhalvåret och på sommarhalvåret så finns det mängder av fina vandringsleder att upptäcka till fots eller till cykel.

Bo på Vandrarhem runt Sundsvall

Att bo på vandrarhem när man semestrar i Sverige är ett fantastiskt sätt att få uppleva mer av sitt resmål.

Precis intill stranden i Alnön finns Alnö vandrarhem Slädagården. Det här ett boende med en enkel standard där gästerna delar på utrymmen som kök, badrum och lounge. Men utsikten och läget är oslagbart då det är utsikt på vattnet och stranden. Här finns också en trädgård som är fri att använda med tillhörande grillplats. Slädagården tar tillvara på sitt läge och erbjuder inte bara en härlig badstrand utan också tillhörande fiskeaktiviteter.

Södra Bergets Vandrarhem ligger, precis som det låter, på Södra Berget. Här har gästerna både närheten till centrum och närhet till natur med tillhörande skidspår och vandringsleder att avnjuta. Gäster till vandrarhemmet har fri parkering och det finns också WI-FI tillgängligt. Utrymmen som kök och badrum är gemensamma och delas på boende liksom ett trevligt sällskapsrum.

På det Norra Stadsberget hittar man Gaffelbyn - Sundsvalls Vandrarhem med promenadavstånd in till centrum. Här finns det rum med lite olika standard där även en del har eget badrum, övriga delar badrum, kök och sällskapsrum. Till vandrarhemmet hör dessutom en trädgård med tillhörande grillplats och närområdet inbjuder till mysig picknick. Under sommarhalvåret serveras också frukostbuffé.

Kort om Sundsvall

Sundsvall ligger längs den norrländska kusten och staden är Norrlands tredje största sett till antalet invånare och är också Norrlands huvudstad. Staden brann helt ned på midsommardagen år 1888, man återuppbyggde och efter sex år stod 600 hus färdiga. Här finns en härlig kontrast mellan natur och stadsliv. Birsta som ligger strax utanför Sundsvall är Sveriges tredje största köpcentrum och är ett bra komplement till stadens shoppingutbud.

Booking.com

Relaterade artiklar

Hitta boende i Piteå

Hitta boende i Piteå - bästa hotell, vandrarhem och Bed & Breakfast

Piteå är en vacker och inbjudande stad, som egentligen tilltalar alla. Förutom ett stort utbud av restauranger 

Hitta boende i Piteå - bästa hotell, vandrarhem och Bed & Breakfast

Hitta boende i Sundsvall

Hitta boende i Sundsvall - bästa hotell, vandrarhem och Bed & Breakfast

Att lyxa till det med en övernattning på hotell, vandrarhem eller Bed & Breakfast är någonting som vi borde unna oss oftare. 

Hitta boende i Sundsvall - bästa hotell, vandrarhem och Bed & Breakfast

Bo på de bästa vandrarhemmen i Grebbestad

Bo på de bästa vandrarhemmen i Grebbestad

Grebbestad har mycket att erbjuda till sina turister, såväl sevärdheter som olika aktiviteter. 

Bo på de bästa vandrarhemmen i Grebbestad

Bo på bästa vandrarhemmen och B&B på Kullahalvön

Bo på bästa vandrarhemmen och B&B på Kullahalvön

På Kullahalvön råder det inte brist på aktiviteter som man kan göra. Oavsett om du är på semester och bara vill koppla av i naturen, om du vill uppleva fartfyllda äventyr eller om du vill gräva djupare i en del 

Bo på bästa vandrarhemmen och B&B på Kullahalvön

Bo på Roslagens bästa vandrarhem

Bo på Roslagens bästa vandrarhem 2021

Stannar du hemma i sommar på semestern? Då kanske du gör ett besök i Roslagen med övernattning 2021, kolla dessa vandrarhem! 

Bo på Roslagens bästa vandrarhem 2021

Populära boenden Kalmar

Populära boenden för en weekend i residensstaden Kalmar

På den småländska östkusten hittar vi residensstaden Kalmar. Kalmar är en spännande stad och bär på en betydande historia som har bevarats under århundranden. 

Populära boenden för en weekend i residensstaden Kalmar

 

 
© Copyright 2006 - 2020 iBEE Media Solution ABLogo sidfot Koordinater.se