Boende Löttorp - Hotell, Vandrarhem och Bed & Breakfast

 2021-07-10
Boende Löttorp - Hotell, Vandrarhem och Bed & Breakfast

Öland är för många definitionen av sommar i Sverige. Det är något speciellt med att vara på en ö och man har aldrig långt till vatten var man än befinner sig på Öland. Det är ett paradis med sina långa sandstränder och svalkande vatten. Havet runt Öland blir sällan över 20 grader. Längst upp på norra delen av Öland ligger samhället Löttorp. Det är ett samhälle som har allt man behöver för att kunna leva. Det finns butik, lekplats för de små, vård, skola och äldreomsorg. Det är inte särskilt stort utan det bor bara runt 450 personer året runt här. Vill man åka till något större så finns Borgholm bara 40 kilometer bort. Desto fler på sommaren dock när alla turister kommer. Det för med sig många bra saker i form av liv och ekonomisk vinning för de boende. Här är några ställen du kan bo när du vill besöka Löttorp.

Booking.com

STF Hagaby/Lantgården Hostel

När du vill ha en lantlig känsla på ditt sommarboende så är STF Hagaby en fantastisk plats att bo. Det är ett vandrarhem som ligger på en renoverad gård och du har Löttorps strand bara 15 minuter bort med en promenad. På vandrarhemmet finns det ett gemensamt allrum där du kan titta på tv och det finns också volleybollplan, boulebana och i närheten finns det många aktiviteter för hela familjen. Det finns chans till att fiska, vandra och fågelskådning. Många par ger detta ställe höga betyg då det ligger avskilt och det går att bara tänka på varandra. I och med pandemin så städar de extra noga och ser till att du som gäst kan känna dig säker.

Pensionat Haga Öland

Detta pensionat, Pensionat Haga Öland, ligger inne i Löttorp. Det finns cykeluthyrning vilket brukar vara populärt bland gästerna. Cykel är ett ypperligt sätt att få se omgivningarna. Du kommer att få en kontinental frukost varje morgon här. Kör du bil hit så kan du enkelt parkera på deras privata parkering som inte kostar något extra. Inte heller deras WIFI kostar något extra. Du kan boka antingen enkelrum, dubbelrum eller familjerum som då tar in 4 personer. I och med pandemin så städar de extra noga och ser till att du som gäst kan känna dig säker.

Källa Hamn Stugor & Spa i Löttorp

Är du ute efter ett lite lyxigare plats att stanna så kan detta vara något för dig. Källa Hamn Stugor & Spa i Löttorp ligger i Löttorp och det är såklart gratis WIFI på hela anläggningen. Det är inte små rum utan ni kommer att bo i små mysiga stugor som alla är utrustade med parkettgolv, eget badrum, tv och ett litet pentry med mikrovågsugn. Det ligger precis vid en sjö och utsikten kommer att vara fantastisk varje morgon och kväll. Du kan även här hyra cyklar och grilla på kvällarna. Par uppskattar detta romantiska ställe och det har fått nästan idel toppbetyg från besökare som tidigare har varit här. I och med pandemin så städar de extra noga och ser till att du som gäst kan känna dig säker.

Relaterade artiklar

Hur lång är Ölandsbron?

Hur lång är Ölandsbron?

Svaret är att bron har en längd av… 

Hur lång är Ölandsbron?

Hitta Ölands bästa vandrarhem

Hitta Ölands bästa vandrarhem 2020

Öland är ett populärt resmål för de som vill semestra på hemmaplan. Här finns det mängder med saker att göra, sevärdheter att uppleva och natura att utforska. 

Hitta Ölands bästa vandrarhem 2020

 

 
© Copyright 2006 - 2020 iBEE Media Solution ABLogo sidfot Koordinater.se