Bästa boendet nära Vingåker factory outlet 2020

 2020-08-21
Bästa boendet nära Vingåker

Med sina 7000 kvadratmeter är Vingåker factory outlet är inte bara Sveriges största märkesoutlet, utan till och med den största i Norden. Det var 1997 som portarna slogs upp och därefter har VFO expanderat kraftigt. År 2009 klev man även in i en modernare tappning och öppnade upp för handel online. Men inget slår ändå den äkta upplevelsen av att ha 391 varumärken under ett och samma tak. På Vingåker factory outlet hittar man kläder till hela familjen och till alla tillfällen med rabatter på upp till 70% av ordinarie pris. Det finns en herravdelning med tusentals kostymer, finbyxor, skjortor och accessoarer. Damavdelningen har klänningar, byxor, kostymer och smycken. På barnavdelningen hittar man bland annat utomhuskläder till bra pris och kvalité.

Jeans, skor och sport har egna avdelningar och blir du trött i benen av all shopping är det bara att slå sig ned i caféet för att ladda batterierna.

I Fyndtältet har man möjlighet att göra extra bra klipp där redan låga priser är ännu lägre.

Boenden vid Vingåker factory outlet

Med en terass som flyter på Duveholmssjön bor du lyxigt på Dufweholms Herrgård. Herrgården har en lång historia bakom sig men är numera öppen för övernattande gäster. Varje rum har sin egna stil och du kan välja mellan olika standarder, allt från enkel rum till en superior svit. På Dufweholms Herrgård är det inte bara boende som erbjuds gästerna, det finns också en spaavdelning och möjlighet att boka olika typer av spabehandlingar.

Boendet har en egen restaurang och bar för sina gäster och på eftermiddagen erbjuds afternoon tea. Tillsammans med ditt husdjur kan du också upptäcka naturen som omger herrgården.

Eneby Gård Apartments bor du avskilt i egen lägenhet belägen på ute på landet. Alla lägenheter har allt man kan önska sig, ett fullt utrustat kök, tv med tillhörande sittgrupp och eget badrum med dusch och toalett. Det finns lägenheter i olika storlekar, ända upp till 6+1 bäddar för större sällskap. Parkering och Wi-Fi är gratis för alla gäster och på gården finns även en bastu som man får nyttja. Trädgården är öppen för alla som vill använda den, liksom terass och grill. Frukost med inspiration från England och Irland serveras varje morgon på rummet.

Best Western Hotel Statt Katrineholm har fräscha och modernt inredda rum med högt i tak. Varje rum har eget badrum med dusch och toalett, en del även med badkar. Byggnaden är nästan 100 år gammal och har en väl bevarad charm. Huset har tidigare varit Katrineholms rådhus. Hotellet har en egen restaurang som inte bara erbjuder frukost på morgonen utan har även lunch och à la carte. För den som vill unna sig ytterligare avkoppling och lyx kan man boka in sig på massage.

 

Vingåkers factory outlet ligger strax utanför Katrineholm i Södermanlands län och man tar sig enklast dit med bil via väg 52. Vingåkers factory outlet har närhet till flera stora städer så som Stockholm, Linköping och Örebro. Även flera flygplatser ligger i närheten vilket ökar tillgängligheten för besökare ytterligare.


Relaterade artiklar

Några pärlor på Österlen

Några pärlor på Österlen

Österlen är väldigt tilltalande med sin varierande natur, vackra vyer och fina vandringsleder. Det är även ett perfekt resmål för dig som vill njuta av en god bit mat eller letar efter en gemytlig campingupplevelse. 

Några pärlor på Österlen

Bo på Roslagens bästa vandrarhem

Bo på Roslagens bästa vandrarhem 2021

Stannar du hemma i sommar på semestern? Då kanske du gör ett besök i Roslagen med övernattning 2021, kolla dessa vandrarhem! 

Bo på Roslagens bästa vandrarhem 2021

Populära boenden Kalmar

Populära boenden för en weekend i residensstaden Kalmar

På den småländska östkusten hittar vi residensstaden Kalmar. Kalmar är en spännande stad och bär på en betydande historia som har bevarats under århundranden. 

Populära boenden för en weekend i residensstaden Kalmar

Bästa boendet nära Smygehuk

Bästa boendet nära Smygehuk 2020

Varje år vallfärdar hundratusentals turister från när och fjärran till Smygehuk och de är främst på sommarhalvåret som de åker dit. Under sommaren lever Smygehuk upp och det finns flera aktiviteter att roa sig med samtidigt som man kan strosa 

Bästa boendet nära Smygehuk 2020

Bästa boendet nära High Chaparral

Bästa boendet nära High Chaparral

På med cowboy-hatten, förbered dig på ett äventyr som du sent kommer glömma och kliv sedan rakt in i vilda västern. Här kommer du direkt i rätt stämning när du kliver innanför grindarna och möts av hästar, cowboys och hus 

Bästa boendet nära High Chaparral

Hitta bästa boendet nära Järvzoo

Hitta bästa boendet nära Järvzoo 2020

Istället för att bara vara en djurpark i mängden i Sverige så har Järvzoo valt att nischa in sig på nordiska djur. Här lever ett antal nordiska vilddjur i generösa hägnen för att få ett så naturligt liv som möjligt. 

Hitta bästa boendet nära Järvzoo 2020

 

© Copyright 2006 - 2020 iBEE Media Solution ABLogo sidfot Koordinater.se