Bästa boendet nära High Chaparral

 2020-05-23
Bästa boendet nära High Chaparral

På med cowboy-hatten, förbered dig på ett äventyr som du sent kommer glömma och kliv sedan rakt in i vilda västern. Här kommer du direkt i rätt stämning när du kliver innanför grindarna och möts av hästar, cowboys och hus som är typiska för vilda västern. High Chaparall bjuder på ett spännande äventyr för hela familjen där du själv är högst delaktig för er upplevelse.

 

Det finns ett flertal aktiviteter som du kan välja att delta i. Lär dig att fäktas på riktigt med ingen mindre än Zorro själv, utmana din pricksäkerhet på Annies Shooting range eller varför inte prova att hoppa från höskullen och landa i en stor hög med hö.

 

Åk en tur med tåget, lär dig att vaska guld eller prova på att dansa. High Chaparall bjuder på fler aktiviteter än du orkar med på en dag. Efter ett besök hos smedjan med flammande lågor kanske det är läge att svalka sig i poolen som finns på området. Flera gånger om dagen visas det också olika shower, allt med vilda västern-tema såklart.

 

Parken har flera olika restauranger för besökarna att välja mellan men det finns också gott om rastplatser och bänkar för att inta medhavd matsäck. Har du inte en cowboy-hatt när du intar parken så kan du köpa en egen, eller andra souvenirer, i någon av parkens butiker.

 

Till High Chaparall är även hunden välkommen att följa med in, så länge den inte stör andra besökare och hålls kopplad.

Booking.com

Bo bra i närheten av High Chaparall

Med en härlig utsikt över sjön Bolmen bor man bra på Bolmsö B&B. Välj mellan olika storlekar på rum, där även vissa har sjöutsikt, alla rum är enkelt inredda och har delat badrum. Varje dag serveras frukost som gästerna kan avnjuta på den stora terassen. Här finns också grillmöjligheter för de som vill grilla egen mat, en trädgård för utomhuslek och badstrand precis intill knuten. Wi-Fi och bilparkering är gratis för alla gäster.

 

Mellan åkrar och hästhagar erbjuds ett lantligt boende på Höhällets Lantliga Rum. Byggnaden är toppmodern men samtliga rum är inredda i gammaldags och lantlig stil. Höhällets Lantliga Rum erbjuder olika typer av boende, antingen enbart del i lägenhet eller en hel lägenhet för sig själv. Kök delas med övriga gäster liksom sällskapsrum med TV. Trädgården erbjuder grillmöjligheter och har även gungor och studsmatta för barnen.

 

Våffelcafé Bed & Breakfast erbjuder rymliga och nyrenoverade rum, alla med utsikt över den stora trädgården utanför. Varje rum har dessutom en mysig sittgrupp för att kunna koppla av enskilt om man inte vill vara i den gemensamma loungen. Den stora trädgården är perfekt för lek utomhus och här finns också möjlighet att grilla egen mat. Gratis Wi-Fi och parkering finns tillgängligt.

Mer om High Chaparall i Kulltorp

High Chaparall gömmer sig långt in i de småländska skogarna i en liten by vid namn Kulltorp. Hit tar man sig enklast med hjälp av egen bil via E4:an och sedan vidare på väg 152. Hela Kulltorp präglas av nöjesparken och många intilliggande restauranger har ett västern-tema.

Vill du att ditt boende ska vara med i denna artikel?
Skicka ett mail till info@koordinater.se så löser vi det!

Relaterade intressepunkter:
High Chaparall
Gnosjö

Relaterade artiklar

Bo på Roslagens bästa vandrarhem

Bo på Roslagens bästa vandrarhem 2021

Stannar du hemma i sommar på semestern? Då kanske du gör ett besök i Roslagen med övernattning 2021, kolla dessa vandrarhem! 

Bo på Roslagens bästa vandrarhem 2021

Populära boenden Kalmar

Populära boenden för en weekend i residensstaden Kalmar

På den småländska östkusten hittar vi residensstaden Kalmar. Kalmar är en spännande stad och bär på en betydande historia som har bevarats under århundranden. 

Populära boenden för en weekend i residensstaden Kalmar

Bästa boendet nära Vingåker

Bästa boendet nära Vingåker factory outlet 2020

Med sina 7000 kvadratmeter är Vingåker factory outlet är inte bara Sveriges största märkesoutlet, utan till och med den största i Norden. 

Bästa boendet nära Vingåker factory outlet 2020

Bästa boendet nära Smygehuk

Bästa boendet nära Smygehuk 2020

Varje år vallfärdar hundratusentals turister från när och fjärran till Smygehuk och de är främst på sommarhalvåret som de åker dit. Under sommaren lever Smygehuk upp och det finns flera aktiviteter att roa sig med samtidigt som man kan strosa 

Bästa boendet nära Smygehuk 2020

Hitta bästa boendet nära Järvzoo

Hitta bästa boendet nära Järvzoo 2020

Istället för att bara vara en djurpark i mängden i Sverige så har Järvzoo valt att nischa in sig på nordiska djur. Här lever ett antal nordiska vilddjur i generösa hägnen för att få ett så naturligt liv som möjligt. 

Hitta bästa boendet nära Järvzoo 2020

Bästa boendet nära Furuviksparken

Bästa boendet nära Furuviksparken 2020

Furuviksparken är inte bara en djurpark utan ett helt äventyr. Parken är inte bara hem för ett 40-tal olika djurarter utan här ryms också tivoli, badäventyr och historia som sträcker sig långt tillbaka i tiden. 

Bästa boendet nära Furuviksparken 2020

 

© Copyright 2006 - 2020 iBEE Media Solution ABLogo sidfot Koordinater.se